• Ürün profesyonel şef bıçağıdır. • Paslanmaz çelikten üretilmiştir.
• İsim yazımı, müşterinin isteğine bağlı olarak ÜCRETSİZ şekilde lazer kazıma yöntemiyle yapılmaktadır. • Siparişinizi verdikten sonra en geç 15 dakika içinde, “Satıcıya Soru Sor” veya “Sipariş Sorusu” alanından 10 ile başlayan sipariş numaranızla birlikte yazılmasını istediğiniz adı iletmeniz gerekmektedir. • 15 dakika içinde bilgi verilmemesi durumunda ürün lazer işlemesi yapılmadan gönderilecektir.
• Kişiye özel ürünlerde, hazırlık süreci başladıktan sonra isim eklemesi yapılamaz. • Üzerine isim veya logo işlenmiş ürünlerde iade ve değişim kabul edilmemektedir.
PROFESYONEL ŞEF AŞÇI BIÇAKLARI
Şef aşçılarımız için özel olarak tasarlanmış TÜRK CHEF yazılı ve TÜRK BAYRAĞI desenli lazer işlemeli şef aşçı bıçak modeli. <Bu işlemeler boya ile değil lazer ile kazıma şeklinde uygulanmaktadır. Bu sayede silinme yapmaz
İSMİNİZİN BIÇAK ÜZERİNE LAZER İŞLENMESİ ÜCRETSİZ
Çelik namlu uzunluğu 23 cm, 3 mm çelik kalınlığı, T5 Fransız çeliğidir
Fibrox kaymaz dolgu saplıdır, pim çıkması gevşemesi ile oluşan bıçak sapı sallanmaları olmaz
Aynı kalite şef aşçı bıçaklarına daha fazla para ödemeyin...
Haftalarca şef bıçağı beklemeyin
'30 DAKİKA DA KARGO 24-48 saatte teslimat'
aşçı bıçakları, şef bıçakları, profesyonel şef bıçakları
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.